Emrat surprizë! Ja kush votoi për shkarkimin e presidentit Ilir Meta dhe kush abstenoi

Ditën e sotme e gjithë seanca planare ishte për raportin e Presidentit Ilir Meta që u votua për mosshkarkimin e Ilir Metës.

Sipas të dhënave, mësohet se 78 deputetë kanë votuar kundër shkarkimit të presidentit Ilir Meta, duke iu referuar dhe raportit përfundimtar të Komisionit Hetimor ndaj tij.

Ndërkohë që 17 deputetë kanë votuar kundër gjetjeve përfundimtare të Komisionit Hetimor dhe 8 abstenim.

Votimi për Presidentin Ilir Meta:

Pro shkarkimit: Eugen Bojaxhiu , Arlind Çaçani, Gjetan Gjetani, Ramazan Gjuzi, Majlinda Halilaj, Korab Lita, Mylym Murrizi, Elvis Meço, Kostaq Papa, Krenar Rruçi, Nikolin Staka, Vasil Sterjovski, Edmodn Stojku, Ylli Shehu, Koci Tahiri, Halit Valteri, Alban Zeneli.

Nuk votuan: Fatmir Xhafaj, Zef Shtjefni, Klajdi Qama, Andi Permeti, Halil Jakimi, Arben Elezi, Erjon Braçe.