Emisioni i famshëm ‘Kutia e fundit’, moderatori Enkel Demi zbulon arsyen pse ia mbyllën

Emisioni “Kutia e fundit” e gazetarit dhe moderatorit Enkel Demi ka qenë padyshim një ndër emisionet më të ndjekura për kohën kur zhvillohej.

Sot, shumë vite pasi ai projekt u mbyll, drejtuesi Enkel Demi ka treguar arsyen.

“Kur unë bëja ‘Kutia e fundit’, televizioni ku punoja vendosi ta mbyll dhe të vendos Ezelin. Unë dhe Edi Oga vendosëm të bëjmë ca prova për kinostudio, po ngelën vetëm në foto”, tha ndër të tjera Demi në Abc News.