Elisa Spiropali: Skëndërbeu ynë është i pavdekshëm

Ministrja për Marrëdhëniet për Parlamentin Elisa Spiropali ka kujtuar heroin Kombëtar Gjergj Kastriot Skëndërbeu në 553-vjetorin e ndarjes nga jeta. Spiropali shkruan se njeriu nuk ves kur i ndal zemra por kur harrohet dhe shton se Skënderbeu nuk do harrohet kurrë.

“Njeriu nuk ves kur i ndal zemra apo fryma. Njeriu ves kur harrohet. Skënderbeu ynë është i paharruar, dhe i pavekshëm”, shkruan Spiropali.