Elisa Spiropali rrëfen takimin e parë me kryeministrin Rama

Ministrja e Shtetit për Marrëdhënien me Parlamentin, Elisa Spiropali erdhi në emisionin ‘Fitstation’ e pyetur se si e kujton takimin e parë më kryeministrin Edi Rama ajo u shpreh se ka ndodhur kur ka shkuar për të prezantuar një projekt.

‘Unë isha aktiviste në ‘Mjaft’, isha drejtore e Politikave dhe shkojmë në zyrën e kryeministrit për ta intervistuar me një ekip që do bënte një dokumentar për Shqipërinë, regjisorja ishte Austriake. Patjetër mënyra se si ai komunikonte, idetë e tij, vizioni dhe mbresa që kishte lënë si kryetar bashkie por dhe për të gjithë angazhimin e tij politikë se ishte lider i opozitës atë kohë, ishte e tëra mbresuese’’- u shpreh Spiropali.