Edi Rama nuk ndalet, bën publike arritjen e radhës të qeverisë që drejton: Të dhëna që flasin sa 1 mijë fjalë

Kryeministri Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me publikimin e disa të dhënave të rëndësishme për periudhën e qeverisjes së tij.

Rama zbulon se në 7 vitet e fundit bujqësia është transformuar në vendin tonë dhe kemi rritje të prodhimit e eksporteve.

“MIRËMËNGJES,

dhe me këto dy shifra që flasin sa 1000 fjalë për transformimin e bujqësisë, rritjen e prodhimit e të eksporteve në më shumë se dyfishin e tokës që punohet sot krahasuar me 7 vjet më parë, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.