Edi Rama nuk ka të ndalur, jep lajmin fantastik që në mëngjes

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një super-lajm. Rama ka treguar punimet ku po ndërtohen 8 godina të reja në kampusin studentor në Universitetin Bujqësor në Tiranë. Rama shkruan se po ndërtohen 8 godina të reja për 2200 studentë që sipas tij do të kenë një kampus me kushte optimale si në Evropë.

Statusi:

MIRËMËNGJES, dhe me kantierin e Universitetit Bujqësor, Tiranë, ku po ndërtohen 8 godina të reja të ideuara nga arkitekti i famshëm Winny Maas, për 2200 studentë, të çilët do të kenë një kampus me kushte optimale si në Europë, ju uroj një ditë të mbarë.