E papritur! SPAK bën kërkesën e rëndësishme për heqjen e amendimit të ligjit anti-mafia

Ditën e sotme SPAK ka bërë një lëvizje të rëndësishme me dërgimin e një kërkese për heqjen e amendamentit të ligjit anti-mafia në Shqipëri. Ky amandament ishte propozuar nga deputeti Adnor Shameti i cili parashikonte sekuestrimin e pasurisë së krimit dhe korrupsionit që janë lënë në garanci në bankë.

Këtë lajm e ka bërë publike “Report TV” duke shtuar se SPAK ka kërkuar që ligji në fuqi të mos cënohet.