E ofron të bijën e mitur dhe shoqen e saj për 5 mijë Lekë: O pa nis, pa shpu (VIDEO)

Një rast i rë ndë është transmetuar sot në emisionin “Stop”, ku një prositutë ka ofruar edhe vajzën e saj të mitur për klientë. Kamera ka kapur momentin ku nëna përveç se ofron veten e saj, ka ofruar edhe vajzën 16 vjeçe për 5 mijë lekë të vjetra, duke i thënë klientit se është e vir gjër.

Raste të tilla në vendin tonë janë të ndaluara me ligj, por ky fenomen ndodh pothuajse në të gjithë vendin tonë, ndërsa në Tiranë zonat “e kuqe” janë në afërsi të Muzeut Historik, te Stacioni i Trenit apo kthesa e Kamzës.

Biseda mes qytetarit dhe prositutës:

Qytetari: Tani, ku e ke atë, ku jemi?

Protituta: Poshtë fare do shkojmë.

Qytetari: Poshtë fare?

Prosituta: Poshtë atje!

Pronarja e hotelit: Një sekondë djali 5 dhoma!

Qytetari: Më gjen dot një gocë të vogël 15-16 vjeçare?

Protituta: Po ato janë të pa nis, o ti…

Qytetari: Hë!

Prosituta: Pa nis e pa nis.

Qytetari: Si? S’janë q… asnjëherë?

Protituta: Jo!

Qytetari: E sa lekë do ajo?

Prosituta: Po 50-të ta merr ty ajo, o pa nis, pa shpu.

Qytetari: Eh pra e marr vesh e vir gjër, si i thoni ju.

Proituta: Po e virg jër.

Qytetari: Shumë mirë edhe sa lekë do ajo tani?

Protituta: Ajo në vit të dytë, t’i them njëherë!

Qytetari: Pse e ke njeriun tënd ti atë?

Prosituta: Po e kam aty në lagje bashkë me gocën time.

Qytetari: Hë, hë…

Protituta: Po është në shkollë, puno, o pa nis.

Qytetari: Po shumë mirë ma sill atë edhe më sjell dot dy copë si fillim?

Prosituta: Vetëm një të bij unë, se një kam muhabet, tjetra s’pranon kam gocën teme unë në vit të dytë e kam 16-të.

Qytetari: 16-të vjeçe? Po atë më sill mua!

Protituta: Në Gusht i ka mbush.

Qytetari: Do të jap 100 mijë lekë unë ty, vetëm ma sill atë!

Prosituta: Oh Zot gocat kam unë. Pse s’ndejte akoma?

Qytetari: Hë, se dua të shof unë, ah bravo.

Protituta: Sa i mirë je, e di, që jam plakë, po jam e mirë.

Qytetari: Ja të shohim do na kënaqësh, apo jo?

Prosituta: Ça është sot? Është në shkollë ajo. Ça është sot?

Qytetari: Sot është e shtunë.

Protituta: Uh është pushim sot, sot edhe nesër.

Qytetari: Ma sjell dot sot? Sot s’ma sjell dot ti. Nesër ma sjell dot?

Protituta: Nesër të shohim.

Video: