E lajmëruan se do i mbyllnin emisionin, gazetari shqiptar shpërthen në lot

Stafi i emisionit së “Ora Verore”, i kanë bërë një kamera të fshehtë autorit të programit, gazetarit Ronaldo Sharka.

Situata është e tillë: Autorja e programit është zënë me operatorin, për këtë arsye kjo e fundit vendos të largohet nga programi ndërsa drejtori prodhimit në RTV Ora vendos të programi të mbyllet, stafi të marrë valixhet dhe rikthehet në Tiranë. Në këtë moment, gazetari nuk ka duruar dhe ka shpërthyer në lot.