E la gjithmonë në hije, ky është bashkëshorti i Jozefina Topallit (FOTO)

Jozefina Topalli është dhe do të mbetet një ndër politikanet më me zë në Shqipëri. Me pozicione të lakmueshme në politikë, Topalli ka qënë gjithë e rezervuar në lidhje me jëtën e saj familjare.

Kush është bashkëshorti i Jozefina Topallit?

Bashkëshorti i ish-kryetares së Kuvendit, Ndoc Topalli është një person pak i njohur për publikun shqiptar.

Ai ushtron profesionin e lirë, noter dhe shkëlqimin ia ka lënë demokrates Topalli.

Foto: