E etiketuan si “Sandër kimiku”, Lleshaj befason me reagimin e tij

Sandër Lleshaj është etiketuar si ‘Sandër kimiku’ nisur nga fakti se në protestat që janë zhvilluar në vend policia ka përdorur, sprajt djegës dhe gazin lotsjellës. Po si Ndihet Sandër Lleshaj pas këtyre etiketimeve?

“Do të ishte tmerr po të më etiketonin ‘Sandër balistiku’. Se këta që mua me etikeotjnë kimik, vetë janë balistikë, kanë varë njerëz. Besoj e kuptoni balistik, shkenca që merret me fluturimin e plumave, kanë prodhuar gjak e të varë”, u shpreh Sandër Lleshaj.