E dyshimtë situata brenda spitaleve Covid, publikohen pamjet e pazakonta që po qarkullojnë me shpejtësi

Ndalimi i telefonave për pacientët është komentuar gjerësisht dhe për psikotraumatologët ky vendim është anormal. Paraqitet e dyshimtë situata brenda Sanatoriumit pas ngjarjeve të ndodhura ditët e fundit ky dy pacientë janë hedhur nga ambientet e kësaj godinë duke i dhënë fund jetës në situata të mistershme. Të afërmit e të shtruarve ndihen të pasigurt për jetën e familjarëve të tyre teksa një foto e pazakontë është shkrepur ditën e sotme pranë spitalit. Një familjar po i shkruan një letër me dorë një pacienti, të afërmi të tij, pasi siç duket telefoni nuk i është lejuar brenda.