Doli në televizor për të gjetur burrë, Shqipja i kthehet keq Mevlanit: Atë që më the mua thuaja bubit te lagja

Pasi të re fuzoi Shqipja krijove pëlqimin për mua?” Kjo ishte pyetja që Fjorela i drejtoi Mevlanit në takim, por ai nuk preferoi të përgjigjet. Mevlani u shpreh se pëlqimin ndaj saj e ka treguar disa herë dhe shtoi se për Shqipen nuk ka ndonjë pëlqim.

Por pikërisht me bukuroshen burne ai u përfshi në një debat. Shqipja nisi të komentonte takimin mes Fjorelës dhe Mevlanit dhe në këtë moment Mevlani iu drejtua: “Në takimin tim rri urtë”, ndërsa Shqipja u përgjigj: “Urtë, këtë thuaja bubit tek lagja”.

Ndërkohë më pas Shqipja e akuzoi Mevlanin për gënjeshtar, ndërsa ai i tha se kurrë nuk e ka pëlqyer atë.

Pjesë nga debati:

Mevlani: Në takimin tim rri urtë,

Shqipja: Urtë thuaja bubit te lagja.

Mevlani: Është një gjë që ty s’të intereson.

Shqipja: Do komentoj se ti je një gënjeshtar.