“Do të më mungosh gjatë gjithë jetës”, këngëtarja e njohur në zi, humbet njeriun e saj të shtrenjtë

Miley Cyrus po vajton për humbjen e gjyshes së saj nga ana e nënës, Loretta Finley.

Artistja e dha lajmin e trishtë personalisht në mediat sociale ku publikoi disa kujtime prekëse me të ndjerën e saj “Mammie”.

“Edhe pse je larguar …. asgjë nuk do të ndryshojë. Ti do të jesh gjithmonë ikona ime e frymëzimit dhe e modës”, shkroi këngëtarja së bashku me një seri fotografish dhe videosh të gjyshes së saj.