“Do të dorëhiqet si kryetar i PS pas 25 Prillit”, Rama befason të gjithë me përgjigjen

Kryeministri Rama ka komentuar aktualitetin politik, investimet e kryera dhe ato të pritshme. Këto kanë qenë temat që kryeministri dhe deputeti i Vlorës Edi Rama, ka komentuar mbrëmjen e së enjtes

Rama u pyet edhe nëse do të dorëhiqet si kryetar i PS pas 25 Prillit nëse nuk do t’i fitojë zgjedhjet.

“Ne kemi një shprehje për hallën dhe xhaxhain. Unë nuk di të flas me nëse… Unë di që do t’i fitojmë zgjedhjet”, tha kryeministri për televizionin lokal “One TV Vlora.