“Do nisë së shpejti”, Edi Rama jep një tjetër lajm të mirë

Kryeministri Edi Rama ka dhënë një lajm të mirë këtë mëngjes. Rama ka bërë me dije se do të nisë së shpejti ndërtimi i Portit të Ri të tregtisë e të peshkimit në Vlorë.

Postimi i Ramës:

MIRËMËNGJES, dhe me projektin e lajmëruar më parë, për Portin e Ri të tregtisë e të peshkimit në Vlorë, që do të nisë së shpejti nga ndërtimi paralelisht me Portin e Ri Turistik, i cili do të ndërtohet tek porti i vjetër i Vlorës, ju uroj një ditë të mbarë.