“Do ndodhë shumë shpejt”, Rama jep një tjetër njoftim të rëndësishëm (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se një tjetër projekt shumë i rëndësishëm është në fazën e përfundimit. Bëhet fjalë për për shkollën dhe kopshtin “Kastrioti” në Derven të Krujës, ku sipar kryeministrit nxënësit, mësuesit dhe edukatorët do të hyjnë këtë 26 nëntor.

Postimi i Ramës

“#TiNukDoJeshKurrëVetëm

RILINDJA E SHKOLLAVE DHE KOPSHTEVE të 26 nëntorit tragjik në zonën e Krujës do të sjellë shumë shpejt 14 shkolla e kopshte të reja, më të mëdha, më të bukura e me të gjitha kushtet e shkollave e kopshteve kudo në Europë

Hidhini një sy shkollës dhe kopshtit “Kastrioti” në Derven të Krujës, ku nxënësit, mësuesit dhe edukatorët do të hyjnë këtë 26 nëntor” – shkruan Rama.

VIDEO: