Djemtë e Tom Doshit janë zënë keq me djalin e biznesmenit Samir Mane, dalin detajet e para

Një she.rr masiv ka ndodhur mbrëmjen e 18 janarit në një nga hotelet më në zë në kryeqytet. Në media u raportua sot se she.rri ka ndodhur mes djemve të deputetit Tom Doshi dhe moderatorit të Top Channel, Eno Popi. Por disa dësh.mitarë okular, pjesëmarrës në festën e ditëlindjes të një prej vajzave VIP, (emër i njohur për redaksinë, por pa lidhje me in ciden tin), kanë rrë.fyer skenat e she.rrit.

Dëshmitarët na treguan se në festë kanë qenë të pranishëm dy djemtë e deputetit Tom Doshi, James dhe Marcos, të cilët kanë qenë në shoqërinë e Vis Bajraktarit. Ndërkohë që në një tjetër tavolinë ka qenë djali i milionerit shqiptar, Samir Mane, Martin Mane.

Gjatë mbrëmjes, teksa vëmendja ishte te festa, një sh.err për motive ba.nale ka nisur mes dy grupeve, dhe nga fyerjet, situata ka degraduar në përpl.asje fizike. Djemtë e Tom Doshit bashkë me Vis Bajraktarin, janë përpl.asur me Martin Manen dhe shokët e tij.

Në sh.err e sipër, të ftuarit VIP në festë kanë patur fatin e k.eq… “Po ju çfarë shihni?!”, iu drejtuan të ftuarve, rrëfen dëshmitari, “dhe u sul.ën edhe tek të tjerët me gota e karrige”. She.rri mes tyre solli edhe mbylljen e festës, ndërsa Pol icia e Shtetit nuk ka bërë asnjë njoftim për këtë sh.err masiv, të disatin në kryeqytet, me gjasë edhe për shkak se në P.olici nuk është bërë asnjë de.noncim.