Demokratët në zi, humbin funksionarin e partisë, ndahet nga jeta aktivisti i PD-së

Ditën e sotme ka ndërruar jetë anëtari i Kryesisë së Degës se PD në Malësinë e Madhe Gjonarin Lulatin. Lulati është një ndër aktivistët më të hershëm të së djathtës në Malësinë e Madhe.

Postimi i Partisë Demokratike:

Demokratët e Malësisë së Madhe humbën sot Gjonarin Lulatin, anëtarin e Kryesisë së Degës dhe një ndër aktivistët tanë më të hershëm. Ngushëllimet më të sinqerta familjes dhe demokratëve në Malësinë e Madhe për humbjen e njeriut të tyre të dashur.

Foto: