Del fotoja e Lulzim Bashës siç nuk e keni parë kurrë më parë

Aurela Basha ka postuar një foto shumë familjare dhe të përzemërt të liderit të opozitës, Lulzim Basha i cili përtej politikës është dhe një bashkëshort, familjar, por mbi të gjitha baba i dy vajzave.

Në foto duket Basha i cili i lexon një libër vajzës së tij teksa ajo e dëgjon me vëmendje. “Sonte në kohë për ti lexuar gocës librin e preferuar”, shkruan Aurela.