Dalin zërat se në ”Përputhen” do futen zonja dhe burra të mëdhenj në moshë, ja çfarë do ndodh

Emisioni “Përputhen” është tashmë ndër më të komentuarit dhe që ngjall shpesh debate në rrjet. Ndërkohë konkurrentët kanë marrë shumë famë dhe prisni se së shpejti programit do i bashkohen personazhe të tjerë.

Burime për ‘RevistaWho.Com’ kanë zbuluar se së shpejti në program do futen personazhe mosha e të cilëve do të jetë mbi 30 vjeç, si për vajzat ashtu edhe djemtë. Mbetet të shohim nëse do të krijohen çifte të reja pas hyrjes së personazheve të tjerë.