Çudirat nuk kanë fund! Shqiptari mbaron pushimet dhe niset për në Gjermani, por ndalohet në Hungari pasi bagazhin e kishte mbushur plot me…

Sezonit të pushimeve po i vjen fundi, qytetarët e paktë që sivjet erdhën në Kosovë, tanimë kanë nisur të kthehen në vendet e ndryshme ku jetojnë.

Çudirat nuk kanë fund! Shqiptari mbaron pushimet dhe niset për

E disa fotografi të dërguar nga ata tregojnë se si një bashkatdhetarë kishte marrë disa thasë me speca dhe ishte nisur për në Gjermani, mirëpo në pikën kufitare në Hungari, është ndaluar dhe është detyruar t’i hedhë ata në shportën e mbeturinave.