Çfarë po ndodh? E veshur nuse, këngëtarja e njohur shqiptare merr vedimin që nuk pritej (FOTO)

Këngëtarja e njohur shqiptare ka marrë vendimin që të fshijë të gjithë fotot në rrjetin social Instagram, duke lënë vetëm foton e fundit që është e veshur me vello të bardhë dhe kokën të mbuluar me shami të kuqe.

Nuk e dimë se ç’ka në mendje, por me siguri, këngëtarja Dafina Zeqiri do të na surprizojë sërish.

e1f477ce-2760-47e2-a3ac-b5a7321cbf8c

a30994b0-f375-450c-8d0e-f320b4d08f69

Mbi kokë, Dafina mban një vello të kuqe, me anë të së cilës ka mbuluar edhe fytyrën, ndërkohë që mund të shihet edhe fustani i bardhë, i hapur në pjesën e gjoksit dhe me krahë të fryra.

16ea00c3-516f-4d13-b243-3409bc13a0e7

Duket se së shpejti Dafina do të lançojë albumin e titulluar “Dafinë moj”, për të cilin ka njoftuar prej kohësh, duke shtuar se ky album ka një rëndësi të veçantë për të dhe familjen e saj, e sidomos për nënën.

Ndryshe nga herët e tjera, në këtë album do të marrë pjesë edhe nëna e Dafinës, së cilës këngëtarja i ka lënë një vend të veçantë. Ajo do të këndojë në pjesën hyrëse të albumit.

Kjo ndoshta është edhe arsyeja që nëna e Dafinës është e dhënë pas këngës dhe ka kënduar në rini.

dafi1