Çfarë paralajmëron këtë radhë Artan Hoxha? Shfaqet në median e njohur botërore dhe nxjerr pamjet 

Gazetarin e njohur Artan Hoxha e kemi parë që udhëton shpesh për arsyen pune edhe jashtë vendit. Të shumtë kanë qenë mediat ndërkombëtare që i kanë bërë jehonë shkrimeve investigative për krimin të gazetarit. Një nga këto e ka publikuar së fundmi vetë Hoxha dhe bëhet fjalë për një bashkëpunim me Televizioni Publik Japonez NHK. Nuk dihet nëse pas këtyre fotove do ketë një ‘bombë’ të radhës nga gazetari.

Postimi i Hoxhës

Asnjehere nuk i kam marre vesh keta japonezet. Kuptoja vetem “Artan Hoxha san”.

Edhe pse NHK, Televizioni Publik Japonez, mbetet nje nga televizionet me te fuqishme te botes.