Çfarë ndodhi? Shpërthen keq Landi i “West Side Family”: Legena, mos e bofshi pikën e hajrit!

Këngëtari Landi Hysi, pjesë e grupit “West Side Family” ka shprehur indinjatën ndaj disa pushuesve në jug. Këngëtari ka postuar disa video në llogaritë e tij sociale duke përdoru një gjuhë aspak të lehtë ndaj disa njerëzve që kanë festuar në jug e i kanë lënë mbetjet aty:

“Përshëndetje të gjithëve. Dua t’ju them një fakt, shqipëria është një vend i bukur por me sjellje të tilla nuk kemi për të shkuar asgjëkundi”- dëgjohet të thotë Landi Hysi, madje në fund i thotë dhe legena.