Çfarë ndodhi? Rama publikon videon dhe jep mesazhin e fortë: Qentë le të lehin karvani do të ecë më shpejt përpara

Kryeministri Rama dhe ministri i Rindërtimit Arben Ahmetaj kanë qenë në Kavajë ku kanë inspektuar punimet për rindërtimin e godinave të banimit me 135 apartamente parkime nëntokësore e njësi shërbimi.

“Kavajë, në një nga kantierët e Rindërtimit, ku pasi është ndërtuar infrastruktura, ka nisur ndërtimi i kompleksit të ri të godinave të banimit me 135 apartamente, parkime nëntokësore e njësi shërbimi.

qentë le të lehin karvani do të ecë më shpejt përpara”, është shprehur Rama. Ministri Ahmetaj sqaroi se në këtë zonë do të ketë 4 pallate dhe 125 apartamente.