Çfarë ndodhi? Ardit Gjebrea ndërpret intervistën në emision dhe bën surprizën

Gjatë emisionit të ditës së sotme “E diela shqiptare”, moderatori dhe producenti Ardit Gjebrea zhvilloi një intervistë me Prefektin e Qarkut të Tiranës, Toni Gogun dhe bashkëshorten e tij Edin, në rubrikën “Gjysma ime”.

Çifti tregoi për publikun marrëdhënien e tyre të bukur të dashurisë, ndërsa Edi tregoi se mërzitet shpesh kur bashkëshorti i tij Toni i kushton më shumë vëmendje punës sesa familjes.

Kështu, Gjebrea i kërkoi në bisedë e sipër telefonin stafit të tij, dhe i ka telefonuar bashkëshortes për t’i thënë që e do.

Ardit Gjebrea: Kur është në punë, kujdeset për ty?

Edi Gogu: Përpiqet, më dërgon mesazhe, më dërgon ndonjë nga ato zemrat dhe nëse ndonjëherë nuk ka kohë, në darkë i them “po sot?” (qesh).

Ardit Gjebrea: Ari ma sill pak telefonin të lutem. Më duhet të bëj diçka. (Telefonon bashkëshorten e tij në telefon).

Anila Gjebrea: Jam tek grimi.

Ardit Gjebrea: Jo thjesht të mora për të të them të dua, kaq, mirupafshim.

Anila Gjebrea: U sa i mirë që je, edhe unë të dua.

Edi Gogu: E shikon Ardit, me një fjalë!

Ardit Gjebrea: Faleminderit.

Toni Gogu: Është magjistare.

Katër ditë më parë, Ardit Gjebrea dhe bashkëshortja e tij festuan 30-vjetorin e martesës.