Burime të sigurta tregojnë si është gjendja e shtretërve në të gjitha spitalet Covid

Rastet e shtimit të të infektuarve me Covid-19 në vend javët e fundit kanë qenë në të vërtetë kritike dhe kjo na bën të vëmë në pikëpyetje kushtet dhe kapacitetin e të 4 spitaleve Covid në vend.

Zbulohet nga burime të brendshme për Top Albania Radion kanë zbuluar se në të gjitha spitalet ku po kurohen pacientë për virusin janë gati plot. Kapaciteti i tyre është mbi 84.6% ndërsa ai i Senatoriumit ka rreth 11% të kapacitetit të lirë.

Edhe më parë është përforlur se në kryeqytet kapacitetit të shtretërve do të plotësoheshin shumë shpejt ndërsa në spitalet rajonale mund të vihet nën funksion plotësimi i plotë i tyre./Source.al