Blendi Klosi e përson keq, shteti i merr miliona para! Çfarë ka bërë ai tani?

Blendi Klosi ka qenë viktima e radhës sa i përket gjobave dhe dënimit për mos-respektimin e masave anti-Covid.

Ditën e sotme mësohet se autoritetet përkatëse e kanë gjobitur ministrin e turizmit me plot 5 milionë lekë gjobë. Kjo, pasi ai organizoi një takim që bie në kundërshtim me masat anti-Covid në vend.

Me 1 milionë lekë është gjobitur edhe pronari i lokalit ku po mbahej organizimi për lejimin e mbajtjes së këtij aktiviteti në abmientet e biznesit të tij.