Blendi Fevziut i ndodh e papritura në emision, “Ishte përfaqësues politik”, e kishte ftuar të komentonte zgjedhjet në SHBA

Moderatori Blendi Fevziu duket se është lënë në “baltë” nga një prej të ftuarit për të komentuar zhvillimet në Amerikë. Teksa po prezantonte të gjithë panelin e të ftuarve në studio, Fevziu ka treguar se një prej tyre nuk kishte shkuar, duke mos e zbuluar emrin e tij. Megjithatë ka shtuar se ishte përfaqësues politik.

“Kishim dhe një person tjetër por ai vendosi në moment të fundit, ishte përfaqësues politik në fakt, forca politike vendosi që të mos vinte në momentin e fundit sepse kishte frikë se mos ndikonte në zgjedhjet amerikane. Zgjodhi të ishte neutral,”-tha Fevziu.