Blendi Fevziu merr në dorë dokumentet më të rralla që ka Shqipëria, ja çfarë zbulon

Moderatori dhe gazetari Blendi Fevziu ka vizituar për të parën herë nga brenda ambientet e Arkivit Qendror të Shtetit, ku edhe ruhen dokumentet më të rralla që ka Shqipëria.

Blendi merr në dorë disa dosje dhe lexon ato të Ministrisë së Arsimit: ‘Me lutje që të lëshohet mandati për financën e Shkodrës. Dhe këta të shkretët te rrogat e paskan pas problemin’- thotë Blendi.

Video: