Biznesmen i fuqishëm jashtë Shqipërisë? Foto në rrjet që tregon të kundërtën (FOTO)

Saimiri një djalë i ri, që është rritur, edukuar, shkolluar dhe ka ngritur karrierrën në Gjermani vendosi të gjejë fatin e tij në Shqipëri. Produksioni i “Love Story” e prezantoi si:

Ai është një person i thjeshtë, i shkolluar, kavalier, me nje shpirt të ndjeshëm, dhe empatik. Saimiri punon si financier në profesion dhe sipërmarrës i disa bizneseve të suksesshme në Gjermani. Protagonisti 33-vjeçar është eksplorator i realiteteve të reja, i ka rënë përqark botës dhe adhuron sportin. Ai ka lënë pas krahëve disa histori dashurie por beson fort tek dashuria e vërtetë.

A është vërtet i pasur Saimiri? Produksioni nuk qenka treguar symprehtë dhe të rregullojë gafat në klipet “e bukura” që i shfaqen publikut.

Në një fragment, tregohet qartë se në bluzën e Saimirit është harruar pa u fshehur mirë etiketa e bluzës, shkruan meganeës.al. Kjo foto nuk u ka shpëtuar përdoruesve të rrjeteve sociale, të cilët shkruajnë:

“Ku është Saimiri i pasur”? Me sa duket, Saimiri nuk paska aq para sa për të shtuar garderobën e tij, por thjesht merr bluza nga dyqanet, me drejtkthim.