“Bie” komisioni Becchetti, Parlamenti rrëzon propozimin e opozitës dhe dekretet e Metës

Kuvendi i Shqipërisë ka rrëzuar propozimin e opozitës për ngritjen e komisionit”Becchetti”.

Gjithashtu me fuqinë e votave, mazhoranca ka rrëzuar ditën e sotme në seancën parlamentare dy dekretet e Presidentit Meta për rishikimin e Buxhetit 2021 dhe ligjin për të ‘Huajt’.

Nga ana tjetër, mazhoranca ka pranuar kërkesën e Partisë Demokratike për ngritjen e një Komisioni Hetimor për zgjedhjet e 25 prillit, ndërsa për sa i përket Komisionit Hetimor për Inceneratorët, u vendos që të votohet në seancën e radhës.

Vendimet e Parlamentit:

Mazhoranca ka rrëzuar dekretin e Presidentit për rishikim e buxhetit 2021.

Rezultati:

Pro 43

Kundër 76

Abstenim 0

Dekreti për rishikimin e Ligjit të emigrantëve

43 vota pro

76 kundër

0 anbstenim

Ngritja e Komisionit për Becchetti-n

46 pro

76 kundër

0 abstenim/albeu.com