Bëhet publike foto e rrallë e 29-vjetorit të FRESSH, ja si dukeshin lir Meta, Erion Braçe dhe Ermelinda Meksi!

Edhe pse nuk festohet për shkak të situatës së vështirë, shprehet Erion Veliaj, në distancë ata kanë mirënjohrje për FRESSH duke kujtuar krijimin e saj më 15 Janar të vitit 1992.

Kryetari i Bashkisë ka publikuar foton e rrallë e kapur në krijimin e Forumit Rinor Eurosocialist ku shfaqeshin si rrallëherë në rininë e tyre, Meta, Braçe dhe Meksi. Ja si dukeshin ata.

FRESSH duket se ndrushoi jetën e këtyre figurave politike ku me nismën e disa vajzave dhe djemve, studentë e gjimnazistë, të cilët në fillimet e pluralizmit politik në Shqipëri përqafuan vlerat e socialdemokracisë europiane, kshtu lindi dhe organizata.