Bashkimi Europian vjen me një lajm fantastik sa i përket pandemisë

BE ka ardhur sot me një lajm mjaft të mirë sa i përket pandemisë së Covid-19. Ata kanë nisur një projekt rajonal për të mbështetur vaksinimin e sigurt në të gjithë Ballkanin Perëndimor. Projekti ka vlerë 7 milionë euro dhe do të ndihmojnë në përgatitjen e rajonit për administrimin efektiv të vaksinave.

Deri tani ajo çfarë dihet është shtetet që përfshihen në BE janë ato që do të përfitojnë të parat, si pjesë e paketës prej 70 milionë eurosh për të shpërndarë vaksinat dhe për të blerë pajisjet e nevojshme./Source.al