Artan Hoxha sfidon kushtet e vështira të motit, publikon pamjet e pazakonta në mes të natës dhe jep mesazhin e ‘koduar’ (VIDEO)

Gazetari Artan Hoxha bën gjithmonë bujë me deklaratat e tij për krimin në vend ku nuk kanë munguar rastet ku disa prej krimeve të ndodhura ai edhe i ka paralajmëruar. Gjatë sezonit të vjeshtës, kohë kur bëhet edhe korrja e kanabisi, Hoxha në disa zona të vendit dhe ka nxjerrë pamjet ekskluzive nga parcelat. Siç duket Hoxha nuk është ndaluar me aq. Duke sfiduar kushtet e këqija të motit, në mes të natës, gazetari ka dalë ‘në ndjekje të gjurmëve’ diku në një zonë të veriut të Shqipërisë.

“Pas gjurmeve…. North Albania”, shkruan Hoxha në pamjet e publikuara.