Apeli e riktheu çështjen e tij për rigjykim, Saimir Tahiri ‘arratiset’ nga zhurma e Tiranës (FOTO)

Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri pritet të gjykohet nga e para pas vendimit të Apelit vetëm disa ditë më parë. Por kjo natyrë dhe ky udhëtim i gjatë duket se e kanë bërë të harrojë një tjetër udhëtim, atë për drejtësi.

“Kuç – Gusmar – Llufe…. deri te Jaho Xhebra”, shkruan Saimir Tahiri.

Foto: