Andi rikthehet në studion e Përputhen, tregon arsyen pse refuzoi t’i përgjigjet produksionit

Andi është rikthyer sot në Përputhen Prime. I pyetur nga Bora për arsyen e mungesës së tij të gjatë, ai tha: “Mungova se ngela pak prapa se pata investuar diku. Përveç se isha i zënë dhe kam qene pa qejf”.

Prandaj refuzove te flasësh me produksionin? Po se mendova që s’ishte e nevojshme. Po për foton me Melisën çfarë do thuash ?

Po e kam parë, mendoj që njerëzit kanë qejf të merren me llafe. Po gjërat u panë dhe u vërtetuan.