Aida Shtino flet kundra Albin Kurtit dhe Aida Shtinos, gazetarja përballet me situatën e vështirë

Ditën e kaluar gazetarja e mirënjohur Aida Shtino ka bërë një deklaratë ku u shpreh se nga zgjedhjet në Kosovë nuk ka mbetur e kënaqur nga rezultati.

Ajo i konsideroi Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin si të pa informuar politikisht dhe tradhtarë dhe pas kësaj deklaratë ajo është përballur me një situatë të papritur. Kundrejt kësaj kanë ardhur dhjetra komente ofenduese dhe kërcënuese.

“Per te gjithe ju qe me shkruani dhe nuk pajtoheni me mendimet e mia per zgjedhjet ne Kosove , jam dakort te jem e hapur per mendimet ndryshe , por ju lutem o njerez mesohuni te flisni e shkruani pa ofenduar pse mendoj ndryshe nga ju. Nese doni te kuptoni demokracine dhe mendimin e lire , pranojeni se ne kete bote nuk mundet ti impononi askujt mendimin tuaj e sidomos me ofendime dhe pa argumenta”, shkruan Shtino./Source.al