Aeroporti i Rinasit jep njoftimin shumë të rëndësishëm për qytetarët

Aeroporti i Rinasit ka publikuar 19 fluturimet e konfirmuar për nesër, 10 tetor 2020. Përmes një shënimi në rrjete sociale, TIA njofton se pasagjerët duhet të kontaktojnë kompaninë ajrore përpara udhëtimit për rregullat e karantinës dhe protokollet e higjienës. Maskat janë të detyrueshme.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritëse.