A mund të rikthehemi sërish në karantinë? Rama: Sigurisht që po

A rrezikojmë të rikthehemi në karantinë sërish? Kryeministri Edi Rama në emisionin “Opinion” i është përgjigjur pyetjes nëse rrezikojmë mbylljen përsëri duke thënë:

“Sigurisht që po. Duhet të mbajë maskën kudo, brenda dhe jashtë. Të respektojmë distancën. Duhet të mos bëjmë dasma, të mos protestojmë për muzikë. të lajmë duart sa më shpesh dhe të japë secili kontributin. Unë personalisht e kam maskën tmerr, por nuk i hyj filozofive.” /albeu.com/