A lejohen marëdhëniet in time në makinë në Shqipëri? Blendi Gonxhe zbulon të vërtetën…

Nuk ndodh rrallë që njerëzit të kapen mat duke kryer mar ëdhënie itime në ambiente publike dhe shpeshherë janë edhe gjobitur. Jo në cdo shtet ky veprim është i ndaluar por gjithmonë për vendin tonë ka qenë i paqartë.

Blendi Gonxhe i ftuar mbrëmë në Top Albania Radio ka treguar nëse në Shqipëri është apo e ndaluar të kryesh këtë akt itim në makinë.

“Unë mendoj që lejohet, nuk ka se si të mos lejohet, por duhet të dish se ku të parkosh që të jesh në një vend të sigurtë, jo vetëm për veten tënde, por edhe për të tjerët” -tha ai.