A do të mbyllen autobuzët të hënën? Përgjigjet kreu i Transportit (VIDEO)

“Nëse nuk realizohen brenda fundjavës, kërkesat e Transportit Publik drejtuar qeverisë, nuk do të ketë më autobuzë  të hënën në qarkullim?” – Kjo ishte pyetja që iu drejtua nga SYRI.TV, z. Rexhin Qoshja, kryetar i shoqatës së Transportit Qytetas, në një intervistë me telefon.

Dhe Qoshja, deklaroi: “E shoh pak të vështirë që të ketë,  për sa kohë që operatorët nuk kanë mundësi të paguajnë karburantin, pa llogaritur shpenzimet e tjera si rroga….”

Video:
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fportali.syri.net%2Fvideos%2F758649864903863%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>