A do shtyhen zgjedhjet e 25 prillit për shkak të koronavirusit? Salianji jep përgjigjen e prerë

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Ervin Salianji i pyetur nëse mund të shfrytëzohet pandemia për zgjedhjet e ardhshme, ai theksoi se zgjedhjet nuk mund të shtyhen.

“Zgjedhjet e 25 prillit janë të jashtëzakonshme, për shkak të padurimit që qytetarët kanë për të larguar Edi Ramë. Ligjërisht nuk mund dhe nuk do të shtyhen zgjedhjet”, u shpreh ai për abc news.