A do e ndryshojë emrin LSI-ja nëse Shqipëria integrohet në BE? Ish deputetja jep përgjigjen e prerë

Ish-deputetja e LSI-së, Klajda Gjosha, është pyetur se çfarë do të ndodh me emrin e partisë kur Shqipëria të futet në Bashkimin Evropian. Ajo tha se e rëndësishme është që ajo ditë të vijë, sepse partia do e ndërrojë emrin e saj.

Gazetari: A do të ndryshojë emri i partisë tuaj nga Lëvizja Socialiste për Integrim në Lëvizja Socialiste e integrua nëse futemi në BE?

Gjosha: Le të integrohet Shqipëria pa se dhe ne e ndryshojmë emrin ta përshtatim me këtë. Le të vijë ajo ditë dhe unë do të jem e para që do të rreshtohem për ndryshimin e emrit.