3 eurodeputetë i dërgojnë letër drejtuesit të BE: Ja çfarë i kërkuan Shqipërisë

Tre eurodeputetë i kanë dërguar një letër komisionerit të Lartë të Bashkimit Europian, Joseph Borrel.

David Lega, Michale Gahler dhe Lukas Mandl shkruajnë në letrën e tyre se pse raporti i Komisionit Europian për vitin 2020, nuk përmend shitblerjen e votës në Shqipëri.

Në letër citohen dosjet 339 dhe 184, që po hetohen për blerje e vjedhje votash në Shqipëri.