14 ditë pas vaksinimit Pëllumb Piperi infektohet nga virusi, çfarë po ndodh?

Një lajm shumë i rëndësishëm po qarkullon me shpejti shumë të madhe ditën e sotme. Mësohet se infeksionisti i njohur Pëllumb Piperi është infektuar nga virusi 14 ditë pasi ka marrë dozën e parë të vaksinës anti-COVID.

Lajmi është bërë i ditur nga mediat ndëkohë që Pipero ende nuk ka dhënë një deklaratë zyrtare. Ky është rasti i parë ku mësohet se dikush është infektuar pasi ka marrë dozën megjithëse dihet se vaksina duhet marrë në 2 doza për të bërë efekt.

Deri tani në vendin tonë janë vaksinuar 500 persona, mjekë dhe infermierë Doza e dytë e vaksinës kanë kaluar 14 ditët e nevojshme.